Veštačko Drveće

Veštačko drveće

Veštačko Drveće

Da bismo boravili u prijatnom ambijentu neophodno ga je oplemeniti biljkama, zato sve češće možemo videti veštačko saksijsko drveće, veštačko cveće kako u poslovnom tako i u privatnom prostoru.

Veštačke biljke izgledaju poput prirodnog bilja čak i na dodir daju utisak da su prirodne. Veštačko cveće i veštačko drveće dolazi u najlepšim nijansama boja, biljke koje mi izradjujemo izgledaće sveže i lepo bez održavanja. Veštačko drveće je pravo osveženje za zatvorene prostorije bez prirodne svetlosti, za kancelarije, restorane, kafiće wellness i spa, salone, hotele, za dnevnu sobu...

Veštačko drveće izradjujemo po porudžbini, možete birati visinu biljke, veličinu krošnje kao i da li će biti cvetno ili listopadno drvo, tako da i najmanji i najmračniji kutak može biti oplemenjen raskošnim zelenilom.

Veštačke biljke mogu biti ukras svakog doma ili poslovnog prostora ako ih pravilno odaberemo u zavisnosti od stila enterijera.

Ukoliko niste sigurni koja veštačka biljka bi se najbolje uklopila uz Vaš poslovni ili privatni objekat, naši dizajneri su tu da odgovore na sva Vaša pitanja, budite slobodni, kontaktirajte nas.

Veštačko Zelenilo Plus

Za više fotografija posetite naše profile.

VRH